המסעדה, שהייתה פתוחה לקהל הרחב בסופי השבוע נסגרה.
ביקב לא מתקיימים יותר סיורים בזמנים קבועים, עם הרצאות יינן ארוכות.
את הקהל הרחב אנחנו משרתים עכשיו במתכונת, שאנחנו קוראים לה "טעימות יין ונשנושים"
חזרנו לקיים ארוחות לקבוצות ואירועים קטנים, בכל ימי השבוע, בתיאום מראש ובתפריט קבוע מראש.
למחירים, פרטים נוספים והזמנות,
נא לפנות לגדי בטלפון 02-9990162 או בדוא"ל sk-gadi@zahav.net.il
כמה רעיונות ועקרונות עומדים בבסיס תפישתנו את עצמנו כמסעדה
- אנחנו מסעדה כפרית. אנחנו שואפים להגיש אוכל מצוין, פשוט במידה ואמיתי וללא תווית ה"גורמה". אנחנו רוצים אוכל על הצלחות ולא קומפוזיציה.
- אנחנו רוצים להכין את האוכל ממוצרי יסוד ומחומרי גלם שמקורם ידוע ואיכותם ברורה. (לא בהכרח ה"משובחים ביותר" או היקרים ביותר הניתנים להשגה – איננו מזלזלים במחיר) ואנחנו משתדלים להימנע ככל האפשר משימוש במוצרים מוכנים ותעשייתיים (גם במשובחים ויוקרתיים)
- אנחנו רוצים לעשות אוכל בעל אופי מקומי, ככל האפשר, לפי מתכונים מקומיים ומחומרי גלם מקומיים בעונתם. אנחנו שואפים לייצר חלק גדול, ככל הניתן, מחומרי הגלם בעצמנו ולהשתמש ככל האפשר בצמחי בר בעונתם.
- אנחנו מנסים להימנע מחומרי גלם וממוצרים המשונעים מרחקים גדולים באוויר, בים וביבשה. לפיכך לא תמצאו אצלנו מולים מניו זילנד, גבינה מפארמה מלח אטלנטי ומים מרמת הגולן.
- אנחנו מחויבים לקיימות ולהגנה על הסביבה
- כמסעדה של יקב, אנחנו מחויבים לשימוש ולבישול ביין.
לא המצאנו את הגלגל. הושפענו במשך 50 שנה מרעיונות, ממושגים וממוסדות כגון: "המטבח הקליפורני", תנועות "Slow Food" ו "מהשדה לשולחן" ("Farm to table"), מה"אגרוטוריזמו" – החווה החקלאית-תיירותית באיטליה ומה"Straußwirtachaft" – מסעדת היקב המסורתית בגרמניה,
המעדניה של שולה
במעדנייה ניתן למצוא דליקטסים שונים מתוצרת הבית. כגון:
- בשרים קרים, כבושים, מיובשים מבושלים וצלויים,
- ריבות מפרי הגינה ומתוצרת הבית.
- מטבלים וממרחים מתוצרת הבית.
המעדנייה פעילה רק באמצע השבוע במקביל לפעילות "ארוחות לקבוצות ואירועים".