אירוח קבוצות לאוכל

אנחנו מכינים ומגישים ארוחות לקבוצות בתיאום מראש ובתפריט קבוע מראש
האירוח הוא באחת משתי סוכות הגפנים היפות שלנו. בסוכת היקב אפשר להאכיל עד 180 משתתפים. בסוכת הבית עד 80.
(תמונות).
מכיוון שהסוכות אינן מקורות, לא ניתן לקיים בהן ארוחות בימי גשם.
יש לנו מקום מפלט מגשם בחלל היקב, אבל הוא מתאים, לכל היותר ל 40 משתתפים.
לכן מאמצע נובמבר עד אמצע אפריל איננו מקבלים קבוצות בנות יותר מ40 משתתפים.
קבוצה =
באמצע השבוע – מ 10 משתתפים, מבוגרים, משלמים ומעלה.
בימי שישי – מ 15 משתתפים, מבוגרים, משלמים ומעלה.
בימי שבת – מ 20 משתתפים, מבוגרים, משלמים ומעלה.
בעיצוב התפריטים הושקעה הרבה מחשבה ובהכנתם לאורך שנים ארוכות, נצבר הרבה ניסיון. אבל הם אינם קדושים. אפשר לבקש בהם שינויים, כל עוד שומרים על העיקרון לפיו לקבוצה אחת ישנו רק תפריט אחד.
תפריטים
תפריטים בשריים
1. טלה בתנור
-
לחם - חופשי
-
:סלטים – 8 סוגים לבחירה מתוך:
חומוס, מטבוחה, טבולה, פטוש, סלט ירקות בלימון ושמן-זית, סלט ירוק בווינגרט חומץ בלזמי, סלט עדשים בצל מטוגן וירוקים, סלט שורשים בלימון וערק, קרפאצ'יו סלק בווינגרט טחינה, סלט צנוניות בלימון ונענע, סלט מנגולד ירוקים ופקאנים, חצילים מטוגנים וכבושים בחומץ בלזמי וכוסברה.
-
פלטות בשרים קרים
ברזאולה, קורנד-ביף, לשון כבושה ורוסטביף, כולם מתוצרת הבית.
-
אלטרנטיבה לצמחונים:
חצי פלפל מתוק ממולא בג'יבנה ואפוי בתנור עם שמן זית ועשבי תיבול.
-
מנה עיקרית- ירך טלה
ירך טלה בתנור בלימון, חרדל, שום, ריחן ושמן זית. מוגש בלוויית תפ"א קטנים שלמים אפויים בשמן זית ורוזמרין, בצל מזוגג ביין אדום וסלט ירוק.
-
אלטרנטיבה לצמחונים – קיש ירקות.
לפי ירקות העונה
-
קינוחים (במנות ביס) –
סלט פירות העונה (טבעי), מֶרֵנְג פַּרְפֶה קפה (גלידה ביתית), פרפה תות שדה (גלידה ביתית), פאי פקאן, עוגת שוקולד בסגנון בראוניז
-
שתיה קרה וחמה
לימונדת הבית, קפה תורכי, חליטה מצמחי הגינה, תה - חופשי
-
יינות מתוצרת "משק יין הנס שטרנבך"
2. קדרת בקר ותרנגול ביין
-
לחם - חופשי
-
:סלטים – 8 סוגים לבחירה מתוך:
חומוס, מטבוחה, טבולה, פטוש, סלט ירקות בלימון ושמן-זית, סלט ירוק בווינגרט חומץ בלזמי, סלט עדשים בצל מטוגן וירוקים, סלט שורשים בלימון וערק, קרפאצ'יו סלק בווינגרט טחינה, סלט צנוניות בלימון ונענע, סלט מנגולד ירוקים ופקאנים, חצילים מטוגנים וכבושים בחומץ בלזמי וכוסברה.
-
פלטות בשרים קרים
ברזאולה, קורנד-ביף, לשון כבושה ורוסטביף, כולם מתוצרת הבית.
-
אלטרנטיבה לצמחונים:
חצי פלפל מתוק ממולא בג'יבנה ואפוי בתנור עם שמן זית ועשבי תיבול.
-
מנות עיקריות – קדירת בקר עדולמית
תרנגול ביין – מכל סוג 1/2 מנה למשתתף. סה"כ מנות כמניין המשתתפים. בלוויית התוספות הבאות: אורז שעיריה, בצל מזוגג ביין אדום, כרוב אדום ביין אדום וסלט ירוק.
-
אלטרנטיבה לצמחונים – קיש ירקות.
לפי ירקות העונה
-
קינוחים (במנות ביס) –
סלט פירות העונה (טבעי), מֶרֵנְג פַּרְפֶה קפה (גלידה ביתית), פרפה תות שדה (גלידה ביתית), פאי פקאן, עוגת שוקולד בסגנון בראוניז
-
שתיה קרה וחמה
לימונדת הבית, קפה תורכי, חליטה מצמחי הגינה, תה - חופשי
-
יינות מתוצרת "משק יין הנס שטרנבך"
3. סיניות בשלושה רטבים
-
לחם - חופשי
-
:סלטים – 8 סוגים לבחירה מתוך:
חומוס, מטבוחה, טבולה, פטוש, סלט ירקות בלימון ושמן-זית, סלט ירוק בווינגרט חומץ בלזמי, סלט עדשים בצל מטוגן וירוקים, סלט שורשים בלימון וערק, קרפאצ'יו סלק בווינגרט טחינה, סלט צנוניות בלימון ונענע, סלט מנגולד ירוקים ופקאנים, חצילים מטוגנים וכבושים בחומץ בלזמי וכוסברה.
-
פלטות בשרים קרים
ברזאולה, קורנד-ביף, לשון כבושה ורוסטביף, כולם מתוצרת הבית.
-
אלטרנטיבה לצמחונים:
חצי פלפל מתוק ממולא בג'יבנה ואפוי בתנור עם שמן זית ועשבי תיבול.
-
מנות עיקריות – סיניה ברוטב טחינה, ברוטב עגבניות וברוטב יין
מכל סוג 1/3 מנה למשתתף. סה"כ מנות כמניין המשתתפים. מוגש בלוויית תפ"א קטנים שלמים אפויים בשמן זית ורוזמרין וסלט ירוק.
-
אלטרנטיבה לצמחונים – קיש ירקות.
לפי ירקות העונה
-
קינוחים (במנות ביס) –
סלט פירות העונה (טבעי), מֶרֵנְג פַּרְפֶה קפה (גלידה ביתית), פרפה תות שדה (גלידה ביתית), פאי פקאן, עוגת שוקולד בסגנון בראוניז
-
שתיה קרה וחמה
לימונדת הבית, קפה תורכי, חליטה מצמחי הגינה, תה - חופשי
-
יינות מתוצרת "משק יין הנס שטרנבך"
4. ארוחה "על האש"
-
מנה עיקרית-
• צלי אנטרקוט שלם - חתוך לפרוסות (צלייה נוספת לחובבי ה"טוב טוב על האש") כ100 גר' למשתתף. • קבבים – ברוטב טחינה. כ 100 גר' למשתתף. • שוקי פרגיות - כ100 גר' למשתתף. • מדליוני טונה צרובה על הפלאנצ'ה. כ100 גר' למשתתף
-
אלטרנטיבה לצמחונים:
• חצאי פלפל מתוק ממולאים בג'יבנה ואפויים בתנור עם שמן זית ועשבי תיבול. • קיש ירקות. 3 סוגים. • ירקות אפויים בתנור (אנטיפסטי).
-
לחם - חופשי
-
סלטים –
סלט ירקות בלימון ושמן זית, סלט ירוק בווינגרט חומץ בלזמי, חומוס.
-
ירקות אפויים בתנור (אנטיפסטי).
-
אורז שעיריה.
-
יינות מתוצרת "משק יין הנס שטרנבך"
-
קינוחים (במנות ביס) –
סלט פירות העונה (טבעי), מֶרֵנְג פַּרְפֶה קפה (גלידה ביתית), פרפה תות שדה (גלידה ביתית), פאי פקאן, עוגת שוקולד בסגנון בראוניז
-
שתיה קרה וחמה
לימונדת הבית, קפה תורכי, חליטה מצמחי הגינה, תה - חופשי
תפריט שיכול להיות בשרי או צמחוני - לבחירה
5. פסטה בשלושה רטבים / או קיש ירקות / או מרק גולש
-
לחם ופיתות- חופשי
-
סלטים -
חומוס, סלט ירקות קצוץ בלימון ושמן זית, סלט ירוק בווינגרט חומץ בלזאמי, וסלט עדשים בצל מטוגן וירוקים. סה"כ צלחות כמניין האוכלים.
-
מנה עיקרית-פסטה
פסטה (קצרה או ארוכה לבחירה). בשלושה רטבים: לבחירת הלקוח
-
קינוחים (במנות ביס) –
סלט פירות העונה (טבעי), מֶרֵנְג פַּרְפֶה קפה (גלידה ביתית), פרפה תות שדה (גלידה ביתית), פאי פקאן, עוגת שוקולד בסגנון בראוניז
-
שתיה קרה וחמה
לימונדת הבית, קפה תורכי, חליטה מצמחי הגינה, תה - חופשי
-
• יינות מתוצרת "משק יין הנס שטרנבך".
תפריטים צמחוניים – חלביים - דגיים
6. ארוחת צהריים/ערב חלבית I
-
לחם - חופשי
חומוס, סלט ירקות קצוץ בלימון ושמן זית, סלט ירוק בווינגרט חומץ בלזאמי, וסלט עדשים בצל מטוגן וירוקים. סה"כ צלחות כמניין האוכלים.
-
מבחר סלטי הבית –
8 סוגים לבחירה מתוך (סה"כ צלחות כמניין האוכלים): חומוס, מטבוחה, טבולה, פטוש, סלט ירקות בלימון ושמן-זית, סלט ירוק בווינגרט חומץ בלזמי, סלט עדשים בצל מטוגן וירוקים, סלט שורשים בלימון וערק, קרפאצ'יו סלק בווינגרט טחינה, סלט צנוניות בלימון ונענע, סלט מנגולד ירוקים ופקאנים, חצילים מטוגנים וכבושים בחומץ בלזמי וכוסברה.
-
מבחר גבינות -
5 גבינות פורמז'רי קשות, בשלות ורכות – צלחת ל 4 משתתפים.
-
צלחת דגים מעושנים וכבושים –
לקס מעושן, מקרל מעושן מפולט למשעי, טונה מעושנת, איקרה – צלחת ל 4 משתתפים.
-
מבחר ריבות הבית -
4 ריבות מגידולי הגינה האורגנית שלנו – צלחת ל 4 משתתפים
-
קיש ירקות העונה בתבנית -
לבחירה 3 סוגים.
-
קינוחים (במנות ביס) –
סלט פירות העונה (טבעי), מֶרֵנְג פַּרְפֶה קפה (גלידה ביתית), פרפה תות שדה (גלידה ביתית), פאי פקאן, עוגת שוקולד בסגנון בראוניז
-
• יינות מתוצרת "משק יין הנס שטרנבך".
-
שתיה קרה וחמה
לימונדת הבית, קפה תורכי, חליטה מצמחי הגינה, תה - חופשי
7. ארוחת צהריים/ערב חלבית II
-
לחם - חופשי
-
מרק
קערה למשתתף לבחירה משניים או שלושה סוגים.
-
מבחר סלטי הבית –
8 סוגים לבחירה מתוך (סה"כ צלחות כמניין האוכלים): חומוס, מטבוחה, טבולה, פטוש, סלט ירקות בלימון ושמן-זית, סלט ירוק בווינגרט חומץ בלזמי, סלט עדשים בצל מטוגן וירוקים, סלט שורשים בלימון וערק, קרפאצ'יו סלק בווינגרט טחינה, סלט צנוניות בלימון ונענע, סלט מנגולד ירוקים ופקאנים, חצילים מטוגנים וכבושים בחומץ בלזמי וכוסברה.
-
• חצי פלפל מתוק אפוי בתנור עם ג'יבנה, שמן זית ועשבי תיבול.
-
קיש ירקות העונה בתבנית -
לבחירה 3 סוגים.
-
קינוחים (במנות ביס) –
סלט פירות העונה (טבעי), מֶרֵנְג פַּרְפֶה קפה (גלידה ביתית), פרפה תות שדה (גלידה ביתית), פאי פקאן, עוגת שוקולד בסגנון בראוניז
-
יינות מתוצרת "משק יין הנס שטרנבך".
-
שתיה קרה וחמה
לימונדת הבית, קפה תורכי, חליטה מצמחי הגינה, תה - חופשי
8.ארוחת טפס, קבלת פנים, "קוקטייל פארטי" (בעמידה – ללא סידורי ישיבה)
-
מרקים קרים –
מוגשים בכוסות קפה תורכי - גספאצ'ו, טרטור, קונסומה עגבניות.
-
"לאפות" –
חתוכות לקטעים של 3-4 ס"מ, מהודקים ומוגשים באמצעות קיסם שיניים. - סביח – טחינה, חציל מטוגן, ביצה. - לבנה ופלפל כבוש. - סלמון וגבינת שמנת.
-
• ברוסקטות וקרוסטיני – באצבעות.
- טפנד, מלפפון ועגבניה - טפנד,לבנה ועגבניה. - פסטו, קשקבל וזית. - גבינת שמנת וסלמון כבוש - חזרת וטונה כבושה בשמן - מטיאס ובצל כבוש - חמאה, מקרל מעושן ומלפפון, - פאטה כבד וריבת עגבניות שרי, - איולי, ברזאולה ועגבניה - מיונז,חסה ורוסטביף - חרדל,קורנד ביף ומלפפון חמוץ
-
גלילות רוסטביף וריחן -
מהודקות ומוגשות באמצעות קיסם שיניים.
-
ברזאולה קון מלונה –
ברזאולה ומלון, מהודקים ומוגשים ב אמצעות קיסם שיניים.
-
עגבניות שרי ממולאות בטבולה -
מוגשות באמצעות קיסם שיניים.
-
פלאפל
כדורי פלאפל מוגשים באמצעות קיסם שיניים עם מטבל טחינה ירוקה.
-
עלי גפן ממולאים -
מוגשים באמצעות קיסם שיניים.
-
קבבונים -
ברוטב טחינה.
-
שיפודי יקיטורי -
חזה עוף במשרה מתוק חריף.
-
מדליוני טונה -
במשרה פיקנטי
-
ירקות אפויים (אנטיפסטי)
-
אבטיח וג'יבנה -
מהודקים ומוגשים באמצעות קיסם שיניים.
-
• פוקאצ'ות, פיצות וספיחות (לחמעג'ון) -
אישיות – בטעמים שונים.
-
שתיה קרה וחמה –
– לימונדת הבית, קפה תורכי, חליטה מצמחי הגינה, קפה נמס, תה - חופשי.
-
יינות מתוצרת "משק יין הנס שטרנבך".
-
קרוטונים.
-
בוטנים
-
קינוחים. (במנות ביס) –
סלט פירות העונה (טבעי), מֶרֵנְג פַּרְפֶה קפה (גלידה ביתית), פרפה תות שדה (גלידה ביתית), פאי פקאן, עוגת שוקולד בסגנון בר
-
קערת פירות העונה.