תפריט

המסעדה במשק יין הנס שטרנבך

HSW restaurant plate

אנחנו מסעדה כפרית, השואפת להגיש אוכל מצוין, פשוט במידה ואמיתי וללא תווית ה"גורמה". אנחנו רוצים אוכל על הצלחות ולא קומפוזיציה. כמסעדה של יקב וכרם, אחד המרכיבים העקריים שלנו הוא היין שלנו.

האוכל המוגש במסעדה בעל אופי מקומי, ככל האפשר, לפי מתכונים מקומיים ומחומרי גלם מקומיים בעונתם. אנחנו שואפים לייצר חלק גדול, ככל הניתן, מחומרי הגלם בעצמנו ולהשתמש ככל האפשר בצמחי בר העונתיים הגדלים בגינה האורגנית הסובבת את הבית.

מתוך תפיסת עולמינו האקולוגית, אנחנו רוצים להכין את האוכל ממוצרי יסוד ומחומרי גלם שמקורם ידוע ואיכותם ברורה. (לא בהכרח ה"משובחים ביותר" או היקרים ביותר הניתנים להשגה – איננו מזלזלים במחיר) ואנחנו משתדלים להימנע ככל האפשר משימוש במוצרים מוכנים ותעשייתיים (גם במשובחים ויוקרתיים).
אנחנו מתחייבים לשמור על הסביבה לנהל אורך חיים בר-קימא.

אנחנו מנסים להימנע מחומרי גלם וממוצרים המשונעים מרחקים גדולים באוויר, בים וביבשה. לפיכך לא תמצאו אצלנו מולים מניו זילנד, גבינה מפארמה מלח אטלנטי ומים מרמת הגולן. אנחנו מחויבים לקיימות ולהגנה על הסביבה.

ארוחת בוקר

כל המנות מוגשות בלווית לחם וחמאה

מנות ביצים ודגים מוגשות רק עד השעה 12:00

מרקים

סלטים

כל המנות בדף זה מוגשות בלווית לחם או פיתות.

מנות ראשונות

מנות ראשונות קרות

חמש המנות מוגשות בלווית לחם או צנימונים.

מנות ראשונות חמות

מנות עיקריות

שתי המנות מוגשות בצלחת בלווית בצלים מזוגגים ביין אדום, כרוב אדום מבושל ביין אדום,
אורז וסלט ירוק.

ארבע המנות מוגשות בלווית תפוחי אדמה קטנים אפויים בתנור וסלט ירוק.

קינוחים ושתייה

קינוחים

שתייה קרה

שתייה חמה

יין משק יין הַנְס שטרנבך - לשתיה במסעדה