
יין נחל חכליל 2016 עשוי מכ 40% סירה, כ 35% קברנה סוביניון, כ 20% פטי וורדו, וכ 5% רוסן, כולם מכרם ג'נבא.
הענבים נבצרו באוגוסט. הסירה והרוסן בשבוע השני. הפטי וורדו בשבוע השלישי והקברנה בשבוע הרביעי. הבצירים הותססו בנפרד על שמרי הבר שהיו עליהם ללא תוספת תרבית שמרים. ועברו מיצוי בשרייה במשך כשבועיים.
הזנים נמסכו והובגרו כ 15 חודשים בחביות בנות בציר אחד.
בתחילת מרץ 2018 מולאו כ 1900 בקבוקים והונחו ליישון נוסף.
התוצאה היא יין יפה צבע, עשיר, מורכב ואלגנטי, בעל גוף בינוני, היין ניחן בטאנינים ניכרים אך רכים ובסיומת ארוכה.
בנובמבר 2018 היין מוכן לשתייה, אך "יגיע לשיאו" בעוד 5-6 שנים ואולי יותר.

נחל חכליל 2015 עשוי מכ- 47% קברנה סוביניון, כ- 42% סירה, כ 6% רוסן וכ- 5% פטי וורדו, כולם מכרם ג'נבא בגדה הימנית של נחל חכליל.
הסירה והרוסן נבצרו בתחילת השבוע השני של ספטמבר. הקברנה והפטי וורדו בסוף ספטמבר. הבצירים הותססו בנפרד ועברו מיצוי בשרייה במשך כשבועיים. הזנים נמסכו והובגרו כ- 15 חודשים בחביות בנות בציר אחד. בתחילת פברואר 2017 מולאו כ- 5000 בקבוקים והונחו ליישון נוסף.
התוצאה היא יין עוצמתי, יפה צבע, פירותי בעל גוף מלא וטאנינים קטיפתיים. היין ניחן בסיומת ארוכה, העוברת ממרירות של קפה לפירותיות מתקתקה.
באוגוסט 2017 היין מוכן לשתייה אך "יגיע לשיאו" בעוד 5-6 שנים ואולי יותר.

יין נחל חכליל 2014 עשוי מכ- 70% ענבי סירה מכרם ג'נבא וכ-30% קברנה סוביניון משני כרמים שכנים בנחל חכליל, השייכים לכורמים עמיתים בגבעת ישעיהו.
ענבי הסירה נבצרו בשבוע השלישי של אוגוסט. ענבי הקברנה בתחילת ספטמבר. הפרי הובל במהירות אל היקב. הזנים הותססו בנפרד ועברו מיצוי בשרייה במשך כשבועיים. השנים נמסכו והובגרו כ- 13 חודשים בחביות בנות בציר אחד. בתחילת ינואר 2016 מולאו כ- 3600 בקבוקים והונחו ליישון נוסף.
התוצאה היא יין דשן, פירותי ובשרי כאחד, בעל גוף בינוני וטאנינים קטיפתיים. היין ניחן בסיומת ארוכה, העוברת מבשריות מודגשת לפירותיות מתקתקה.
ביולי 2016 היין מוכל לשתיה, אך "יגיע לשיאו" בעוד 3- 4 שנים ואולי יותר.

יין נחל חכליל 2013 הוא פרי הבציר הראשון בחלקת ג'נבא ב'. לאחר 4 שנים, שבהן כולו נעשה מענבים קנויים, ב-2013 כ- 40% ממנו עשויים מענבי סירה מכרם ג'נבא. היתר קברנה סוביניון מכרם בנחל חכליל, השייך לקורם עמית בגבעת ישעיהו.
2013- בציר יוצא דופן. למרות הקיץ המתון עלה הסוכר במהירות, החומצה ירדה באיטיות, הצבע טוב והארומות נפלאות.
ענבי הסירה נבצרו בשבוע השני של אוגוסט. ענבי הקברנה לאחר חודש. הפרי הובל במהירות אל היקב. הזנים הותססו בנפרד ועברו מיצוי בשרייה במשך כשבועיים. השנים הובגרו בנפרד כ-12 חודשים בחביות בנות בציר איד ונמסכו בנובמבר 2014. בדצמבר מולאו כ-360 בקבוקים והונחו ליישון נוסף.
התוצאה היא יין דשן, פירותי ובשרי כאחד, בעל גוף בינוני וטאנינים קטיפתיים. היין ניחן בסיומת ארוכה, העוברת מבשריות מודגשת לפירותיות מתקתקה.
ביולי 2015 היין מוכל לשתיה, אך "יגיע לשיאו" בעוד 3- 4 שנים ואולי יותר.

יין נחל חכליל 2010 מקורו בחלקת כרם השוכנת בנחל חכליל. הענבים גודלו בידי כורם עמית בגבעת-ישעיהו, היין עשוי 100% ענבי קברנה-סוביניון.
הענבים נבצרו ידנית בתחילת השבוע הרביעי של אוגוסט. והפרי הובל במהירות אל היקב. הענבים הותססו ועברו מיצוי בשרייה במשך כשבועיים. היין עבר הבגרה בת כ 14 חודשים בחביות בנות בציר אחד. בפברואר 2012 מולאו כ 4500 בקבוקים והונחו ליישון נוסף. התוצאה היא יין עשיר, עוצמתי ופירותי, בעל גוף בינוני וטאנינים קטיפתיים. היין ניחן בסיומת פירותית וארוכה. ביולי 2012 היין מוכן לשתיה, אך 'יגיע לשיאו' בעוד 3-4 שנים ואולי יותר.

יין נחל חכליל 2009 מקורו בשתי חלקות כרם השוכנות בנחל חכליל. הענבים גודלו בידי שני כורמים עמיתים בגבעת ישעיהו, היין עשוי משני שליש ענבי קברנה-סוביניון ושליש ענבי סירה, אשר הותססו בנפרד ונמסכו לפני הביקבוק. תודות לקיץ עדין, שהוביל להבשלה מאוחרת במיוחד, הוליד בציר 2009 יינות רעננים ובשומתיים. הענבים נבצרו ידנית בשעות הבוקר המוקדמות והפרי הובל במהירות אל היקב. הענבים הותססו ועברו מיצוי בשרייה במשך כשבועיים.
היין עבר הבגרה בחביות (מרביתן בנות בציר אחד) במשך כ 12 חודשים. בדצמבר 2010 מולאו כ 5100 בקבוקים (מהם כמה עשרות בקבוקי מגנום) והונחו ליישון נוסף.
התוצאה היא יין נגיש, בעל גוף בינוני ומרקם חלק. ליין ניחוחות דובדבן, שזיף, שוקולד וטבק, הוא ניחן במורכבות ובסיומת מאוזנת וארוכה למדי. ביולי 2011 היין מוכן לשתיה, אך 'יגיע לשיאו' בעוד 2-3 שנים ואולי יותר

יין נחל חכליל 2007 מקורו בכרמים הנמצאים בנחל חכליל. חלקו מכרם ג'נבא השייך ליקב וחלקו מכרמים שכנים. היין מכיל 100% ענבי קברנה סוביניון. בשנת 2007 היה היבול בכרם נמוך מן המתוכנן. בסוף ספטמבר 2006 נבצרו ידנית כ600 ק"ג לדונם. כדי להגיע לכמות היין המתוכננת קנינו ענבים מן הכרמים השכנים בנחל חכליל. היין הותסס והושרה על משקעיו כשבועיים. היין יושן במשך כ 12 חודשים בחביות משומשות (רובן בנות בציר אחד). בתחילת דצמבר 2008 מולאו 6600 בקבוקים והונחו ליישון. התוצאה היא יין עדין, פירותי וקל יחסית ליינות האחרים של היקב.
באוגוסט 2009 היין מוכן לשתיה, רצוי לשתות אותו בשלוש השנים הקרובות.

יין נחל חכליל 2006 מקורו בכרמים הנמצאים בנחל חכליל התחתון, לא הרחק משפכו אל נחל האלה. רובו מכרם ג'נבא השייך ליקב וחלקו מכרמים שכנים. היין מכיל 70% ענבי קברנה סוביניון ו30% ענבי פטי סירה. בשנת 2006 שוב היה היבול בכרם נמוך מן המתוכנן. בסוף ספטמבר 2006 נבצרו ידנית כ700 ק"ג לדונם. כדי להגיע לכמות היין המתוכננת קנינו ענבים מן הכרמים השכנים בנחל חכליל. היין הותסס והושרה על משקעיו כשבועיים. היין יושן במשך כ 12 חודשים בחביות משומשות (רובן בנות בציר אחד). בנובמבר 2007 מולאו 4400 בקבוקים והונחו ליישון. התוצאה היא יין נדיב, יפה צבע, בעל גוף בינוני מלא וטאנינים, ההולכים ומתעגלים. באוגוסט 2008 היין מוכן לשתיה, אך ישתפר בחדרור של עד שעה בדקנטר. היין 'יגיע לשיאו' בעוד 2-3 שנים ואולי יותר.

יין נחל חכליל 2005 מקורו בכרמים הנמצאים בנחל חכליל התחתון, לא הרחק משפכו אל נחל האלה. רובו מכרם ג'נבא השייך ליקב וחלקו מכרמים שכנים. היין מכיל 80% ענבי קברנה סוביניון ו20% ענבי מרלו.
בשנת 2005 כרמים רבים באזור הניבו יבול נמוך מן המתוכנן. בתחילת ספטמבר 2005 נבצרו בכרם ג'נבא כ700 ק"ג לדונם. כדי להגיע לכמות היין המתוכננת קנינו ענבים מן הכרמים השכנים בנחל חכליל. היין הותסס והושרה על משקעיו כשבועיים. היין יושן במשך כ 12 חודשים בחביות משומשות שרובן בנות בציר אחד. בדצמבר 2006 מולאו 3300 בקבוקים והונחו ליישון. התוצאה היא יין עשיר ופירותי, כהה צבע, מלא גוף, מאוזן ונעים.
ביולי 2007 היין מוכן לשתיה, אך 'יגיע לשיאו' בעוד 2-3 שנים ואולי יותר.