
יין לה- ג'נבא 2015 הוא המהדורה השניה של יין פרימיום מבוסס סירה, שמקורו בכרם ג'נבא.
בשבוע השני של ספטמבר נבצרו כ- 800 ק"ג לדונם (87% סירה 13% רוסאן) והותססו יחדיו על שמרי הבר, שהיו עליהם, ללא תוספת תרבית שמרים.
לאחר התסיסה עבר היין מיצוי בשריה של 4 שבועות.
1800 ל' הובגרו ב- 6 חביות חדשות של 300 ל' (5 אלון אירופאי ואחת אלון אמריקאי) למשך שנה אחת ולמשך שנה נוספת בחביות בנות שנתיים.
במרץ 2017 מולאו כ 2400 בקבוקים והונחו ליישון.
התוצאה היא יין "עולם ישן" יפה צבע, מורכב, מתובל, אדמתי ובשרי, בעל גוף בינוני- מלא, מבנה גוף טוב, טאנינים קטיפתיים וסיומת ארוכה מתובלת ופירותית.
בנובמבר 2018 היין ניתן לשתיה, אך "לשיאו" הוא יגיע בעוד 5-6 שנים ואולי יותר.

יין ג'נבא רזרב 2013 מקורו בכרם ג'נבא, השייך למשק. הכרם נמצא בנחל חכליל, לא הרחק משפכו אל נחל האלה.
2013 הייתה שנת בציר נדירה, קיץ מתון גרם לצבירת סוכר מיטבית מלווה בירידה מזערית בחומצה. בתחילת 2013 נבצרו כ-400 ק"ג לדונם. מהם כ- 93% קברנה סוביניון וכ- 7% פטי וורדו והותססו יחדיו. לאחר התסיסה עבר היין מיצוי בשריה למשך שלושה שבועות והובגר שנתיים בחביות, שנה בחדשות ושנה בבנות שנתיים. בינואר 2016 מולאו כ-3300 בקבוקים והונחו ליישון.
התוצאה היא יין "עולם ישן" עשיר, אלגנטי ומורכב, בעל גוף בינוני- מלא, מבנה גוף מוצק, טאנינים קטיפתיים וסיומת מתובלת ופירותית.
בספטמבר 2016 היין ניתן לשתייה, לאחר חדרור, אך במהותו הוא יין ליישון ארוך- עושרו הארומטי ומורכבותו ילכו וישתפרו עם השנים. היין "יגיע לשיאו" בעוד 10- 15 שנים ואולי יותר.

לה- ג'נבא 2013 הוא יין פרימיום מבוסס סירה שמקורו בכרם ג'נבא. 2013 היתה שנת הבציר הראשונה של הסירה בכרם. בשבוע השני של אוגוסט נבצרו כ- 450 ק"ג לדונם של סירה (94%) וויונייה (6%) והותססו יחדיו. לאחר התסיסה עבר היין מיצוי בשריה של שבועיים. ההחלטה הסופית על יעודו יכלה להמתין, אבל כדי להשאיר את כל האפשרויות פתוחות, הבגרנו 900 ל' ממנו ב-4 חביות חדשות (שתיים אלון אירופאי, אחת אלון קווקזי ואחת אלון אמריקאי) למשך שנה ונתנו לו עוד שנה בחביות בנות שנתיים. בסופו של דבר, החלטנו לבקבק את היין ללא מסיכה נוספת. בינואר 2016 מולאו כ- 1200 בקבוקים והונחו ליישון.
התוצאה היא יין "עולם ישן" מורכב, מתובל ובשרי, בעל גוף בינוני מבנה גוף טוב, טאנינים קטיפתיים וסיומת מתובלת ופירותית. בספטמבר 2016 היין ניתן לשתיה לאחר חדרור, אך "לשיאו" הוא יגיע בעוד 4- 5 שנים ואולי יותר.

יין ג'נבא רזרב 2012 מקורו בכרם ג'נבא, השייך ליקב. הכרם נמצא מתחת לח'ירבת ג'נבא את-תחתא, בצידו הימני של נחל חכליל התחתון, לא הרחק משפכו אל נחל האלה.
קרקע הכרם אלוביאלית ועשירה בחלוקי נחל. הכרם ניחן במיקרו- אקלים ייחודי, המצטיין בלילות קרים במיוחד גם בקיץ.
קיץ 2012 היה מתון ואנחנו במסגרת נסיוננו ליצוא יינות פחות עוצמתיים ויותר אלגנטיים הקדמנו לבצור. בתחילת ספטמבר 2012 נבצרו ידנית כ- 600 ק"ג לדונם. הענבים הותססו ועברו בשריה למשך שלושה כשבועות. היין הובגר במשך שנה בחביות חדשות ועוד שנה בחביות בנות שנתיים (90% אלון אירופאי ו10% אלון אמריקאי). בדצמבר 2014 מולאו 5,400 בקבוקים והונחו ליישון.
התוצאה היא יין "עולם ישן" אלגנטי ומורכב, בעל גוף בינוני, מבנה גוף מוצק הניחן בטאנינים בולטים קטיפטיים ובסיומת פירותית ומותבלנת. בספטמבר 2015 היין מוכן לשתיה, לאחר חדרור, אך במהותו הוא יין לישון ארוך- עושרו הארומטי ומורכבותו יכלו ויתפתחו עם השנים. היין "יגיע לשיאו" בעוד 8- 9 שנים ואולי יותר.

יין ג'נבא רזרב 2011 מקורו בכרם ג'נבא, השייך ליקב. הכרם נמצא מתחת לח'ירבת ג'נבא את-תחתא, בצידו הימני של נחל חכליל התחתון, לא הרחק משפכו אל נחל האלה.
קרקע הכרם אלוביאלית ועשירה בחלוקי נחל. הכרם ניחן במיקרו- אקלים ייחודי, המצטיין בלילות קרים במיוחד גם בקיץ.
קיץ 2011 היה מתון יחסית. הענבים הבשילו מאוחר והולידו יינות רעננים ובשומתיים. בסוף ספטמבר 2011 נבצרו ידנית כ- 600 ק"ג לדונם. הענבים הותססו ועברו בשריה למשך שלושה כשבועות. היין הובגר במשך שנה בחביות חדשות ועוד שנה בחביות משומשות (90% אלון אירופאי ו10% אלון אמריקאי). בפברואר 2014 מולאו 5,000 בקבוקים והונחו ליישון.
התוצאה היא יין "עולם ישן" אלגנטי ומורכב, בעל גוף בינוני-מלא, הניחן בטאנינים בולטים אך קטיפטיים ובסיומת פירותית ומותבלנת. בספטמבר 2014 היין מוכן לשתיה, לאחר חדרור, אך במהותו הוא יין לישון ארוך- עושרו הארומטי ומורכבותו יכלו ויתפתחו עם השנים. היין "יגיע לשיאו" בעוד 7-8 שנים ואולי יותר.

יין ג'נבא רזרב 2010 מקורו בכרם ג'נבא, השייך ליקב. הכרם נמצא מתחת לח'ירבת ג'נבא את-תחתא, בצידו הימני של נחל חכליל התחתון, לא הרחק משפכו אל נחל האלה. בשנת 2010 הכרם עדין מניב רק קברנה סוביניון.
קרקע הכרם אלוביאלית ועשירה בחלוקי נחל. הכרם ניחן במיקרו- אקלים ייחודי, המצטיין בלילות קרים במיוחד גם בקיץ.
שנת 2010 הייתה שחונה וחנה במיוחד. הענבים הבשילו מוקדם והולידו יינות בשלים ועוצמתיים. באמצע ספטמבר 2010 נבצרו ידנית כ-600 ק"ג לדונם. הענבים הותססו ועברו מיצוי בשריה למשך שלושה כשבועות. היין הובגר במשך שנה בחביות חדשות ועוד שנה בחביות משומשות (90% אלון אירופאי ו10% אלון אמריקאי). בדצמבר 2013 מולאו 5,100 בקבוקים והונחו ליישון.
התוצאה יין עוצמתי, עשיר, ומורכב, בעל גוף מלא, מבנה גוף מוצק וסיומת ארוכה וארומטית. באוגוסט 2013 היין ניתן לשתייה לאחר חדרור, אך במהותו הוא יין לישון ארוך- עושרו הארומטי ומורכבותו יכלו ויתפתחו עם השנים. היין "יגיע לשיאו" בעוד 7-8 שנים ואולי יותר.

יין ג'נבא 2009 מקורו בכרם ג'נבא, השייך ליקב. הכרם נמצא מתחת לח'רבת ג'נבא את‑תחתא, בצדו הימני של נחל חכליל התחתון, לא הרחק משפכו אל נחל האלה. ב2009 הכרם עדיין נטוע כולו קברנה-סוביניון.
קרקע הכרם אלוביאלית ועשירה בחלוקי נחל. הכרם ניחן במיקרו-אקלים ייחודי, המצטיין בלילות קרים במיוחד גם בקיץ.
תודות לקיץ מתון, שהוביל להבשלה מאוחרת במיוחד, הוליד בציר 2009 יינות רעננים ובשומתיים.
בתחילת אוקטובר 2009 נבצרו ידנית כ600 ק"ג לדונם. הענבים הותססו ועברו מיצוי בשריה למשך כשלושה שבועות. היין הובגר במשך שנה בחביות חדשות ועוד כ14 חודשים בחביות משומשות (90% אלון אירופי 10% אלון אמריקאי). בפברואר 2012 מולאו כ6600 בקבוקים והונחו ליישון.
התוצאה היא יין 'עולם ישן' אלגנטי ומורכב, בעל גוף בינוני-מלא, הניחן בטאנינים בולטים, ההולכים ומתעגלים ובסיומת ארוכה ומאוזנת.
ביולי 2012 היין ניתן לשתיה, לאחר חדרור, אך במהותו הוא יין ליישון ארוך – עושרו הארומאטי ומורכבותו ילכו ויתפתחו עם השנים. היין 'יגיע לשיאו' בעוד 5-6 שנים ואולי יותר.

יין ג'נבא 2008 מקורו בכרם ג'נבא, השייך ליקב. הכרם נמצא מתחת לח'רבת ג'נבא את-תחתא, בצדו הימני של נחלחכליל התחתון, לא הרחק משפכו אל נחל האלה. ב 2008 הכרם עדיין נטוע כולו בענבי קברנה סוביניון.
קרקע הכרם אלוביאלית ועשירה בחלוקי נחל. הכרם ניחן במיקרו-אקלים מיוחד, המצטיין בלילות קרים במיוחד גם בקיץ. התוצאההיא הבשלה ארומאטית ופנולית אופטימאלית של הענבים.
באמצע ספטמבר 2008 נבצרו ידנית כ־ 600 ק"ג לדונם. הענבים הותססו ועברו מיצוי בשרייה למשך כשלושה שבועות. היין הובגר במשך שנה בחביות חדשות ועוד שנה בחביות משומשות (90% אלון אירופי ו־ 10% אלון אמריקאי). בדצמבר 2010 מולאו כ4500 בקבוקים מהם (כמה מאות בקבוקי מגנום) והונחו ליישון.
התוצאה היא יין 'עולם ישן' מלא גוף, קטיפתי ומהודר. היין ניחן בעושר ארומאטי ובמורכבות, שתלך ותאדיר עם השנים. על החיך ניכרים טאנינים בולטים אך אלגנטיים המעניקים ליין את מבנהו המוצק. ליין סיומת ארוכה פירותית-מתובלת המאפיינת את יינות החלקה.
באוגוסט 2011 היין מוכן לשתייה, אך ‘יגיע לשיאו’ בעוד 3-4 שנים ואולי יותר.

יין ג'נבא 2006 מקורו בכרם ג'נבא, השייך ליקב. הכרם נמצא מתחת לח'רבת ג'נבא את‑תחתא, בצדו הימני של נחל חכליל התחתון, לא הרחק משפכו אל נחל האלה. הכרם נטוע כולו בענבי קברנה סוביניון.
קרקע הכרם אלוביאלית ועשירה בחלוקי נחל. הכרם ניחן, במיקרו-אקלים מיוחד, המצטיין בלילות קרים במיוחד גם בקיץ.
בסוף ספטמבר 2006 נבצרו ידנית כ600 ק"ג לדונם. היין הותסס והושרה על משקעיו כשלושה שבועות. היין יושן במשך 24 חודשים בחביות חדשות ומשומשות. (90% אלון אירופי 10% אלון אמריקאי). בנובמבר 2007 מולאו 3900 בקבוקים והונחו ליישון. התוצאה היא יין כהה צבע, מלא גוף ועתיר כוהל וטאנין ועם זאת מאוזן והרמוני.
ביולי 2009 היין מוכן לשתיה, אך 'יגיע לשיאו' בעוד 3-4 שנים ואולי יותר.

יין ג'נבא 2005 מקורו בכרם ג'נבא, השייך ליקב. הכרם נמצא מתחת לח'רבת ג'נבא את‑תחתא, בצדו הימני של נחל חכליל התחתון, לא הרחק משפכו אל נחל האלה. הכרם נטוע כולו בענבי קברנה סוביניון. קרקע הכרם אלוביאלית ועשירה בחלוקי נחל. הכרם ניחן, במיקרו-אקלים מיוחד, המצטיין בלילות קרים במיוחד גם בקיץ.
בסוף ספטמבר 2005 נבצרו ידנית כ700 ק"ג לדונם. היין הותסס והושרה על משקעיו כשלושה שבועות. היין יושן במשך 24 חודשים בחביות חדשות ומשומשות. (90% אלון אירופי 10% אלון אמריקאי). בנובמבר 2006 מולאו 4500 בקבוקים והונחו ליישון. התוצאה היא יין עשיר, כהה צבע, מלא גוף ועתיר כוהל וטאנין. באוגוסט 2008 היין עדיין עפיץ מאוד וזקוק לזמן, כדי להתגלות במלוא גדולתו. חדרור של כמה שעות בדקנטר יעשה אותו רך ועגול. רצוי יותר לאחסן את היין בתנאים נאותים, עד שיתקרב או 'יגיע לשיאו' (בעוד 3-4 שנים ואולי יותר).