
יין ג'נבא לבן 2017 עשוי מכל יבול הסוביניון הלבן בכרם ג'נבא (ב').
בשבוע הראשון של אוגוסט נבצרו ידנית כ 1100 ק"ג לדונם.
התירוש הוצלל במידת האפשר והותסס באיטיות ובטמפרטורה נמוכה על שמרי הבר, שהיו עליו, ללא תוספת תרבית שמרים.
היין לא עבר ביגור בחביות עץ.
התוצאה היא יין רענן ומורכב, קל גוף ועתיר ניחוחות עשבוניים והדריים.

יין ג'נבא לבן 2015 עשוי מכל יבול הסוביניון הלבן בכרם ג'נבא (ב'). בשבוע השני של אוגוסט נבצרו ידנית כ- 1200 ק"ג לדונם. הענבים נמעכו לתירוש, שנסחט, הוצלל במידת האפשר והותסס באיטיות ובטמפרטורה נמוכה על שמרי בר, שהיו עליו, ללא תוספת תרבית שמרים.
היין יוצב בקור ובחום, הוצלל, סונן ובוקבק בתחילת ינואר 2016.
התוצאה היא יין פריך ומורכב, קל גוף ועתיר ניחוחות עשבוניים והדריים.